ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: 39χρονο τέρας βίασε 79χρόνη! Πίσω από τα σίδερα για 6,5 χρόνια

Πάφος: 39χρονο τέρας βίασε 79χρόνη! Πίσω από τα σίδερα για 6,5 χρόνια

Ποινή φυλάκισης 6,5 χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο στον 39χρονο MIRCEA-FLORIN CIUBOTARIU για υπόθεση βιασμού, ληστείας και διάρρηξης κατοικίας σε βάρος 78χρονης από τη Βρετανία που διαμένει στην Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη: Βιασμός ηλικιωμένης στην Πάφο! Αφού την έδεσε στο κρεβάτι της έκλεψε και τα κοσμήματα της!

Διαβάστε επίσης: Βοηθήστε να συλληφθεί! Αυτό τον επικίνδυνο βιαστή και εγκληματία καταζητεί η Αστυνομία

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 χρόνων για το αδίκημα του βιασμού και ποινή φυλάκισης 6 μηνών για τη διάρρηξη της κατοικίας της 78χρονης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 17 Ιανουαρίου του 2015, λήφθηκε τηλεφώνημα στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, από 78χρονη, η οποία ανέφερε, ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στην κατοικίας της.

Ο δράστης που πρόκειται για 39χρονο από τη Ρουμανία, που καταζητείτο από την Αστυνομία για το βιασμό, συνελήφθη το πρωί της 25ης Απριλίου μετά την απόπειρα διάρρηξης και κλοπής μπυραρίας, ιδιοκτησίας Βρετανού με τον οποίο συνεπλάκη.

Τι έγινε τότε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, τις πρωινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου, λήφθηκε τηλεφώνημα στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, από 78χρονη, η οποία ανέφερε, ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στην κατοικίας της.

Η παραπονούμενη έδωσε στον δράστη ένα τσαντάκι που περιείχε νομίσματα, αλλά αυτός ζήτησε περισσότερα. Στη συνέχεια και σύμφωνα με την 78χρονη, ο δράστης ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της. 

Στη συνέχεια αφού την έδεσε στο κρεβάτι πήρε από το λαιμό της μια καδένα, καθώς επίσης και ένα δακτυλίδι το οποίο βρισκόταν στο κομοδίνο του υπνοδωματίου. Ακολούθως ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή από την κύρια είσοδο του διαμερίσματος.

H φωτογραφία του καθώς και τα στοιχεία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα απο την Αστυνομία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top