ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα συγκινητικά λόγια του Προέδρου στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τα θύματα του Παρισιού

Τα συγκινητικά λόγια του Προέδρου στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τα θύματα του Παρισιού

Την αλληλεγγύη της Κύπρου στην τρομερή δοκιμασία που διέρχεται η Γαλλία, εξέφρασε ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, διαβεβαίωσε τη Γαλλία για την αλληλεγγύη της Κύπρου και του λαού της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα μετά τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέγραψε την Τετάρη 18/11, το Βιβλίο Συλλυπητηρίων που άνοιξε η Πρεσβεία της Γαλλίας στη Λευκωσία στο σπίτι του Πρέσβη για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις 13 Νοεμβρίου.

Όπως έγραψε στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, “είναι με έντονα συναισθήματα και μεγάλη θλίψη που έχω πληροφορηθεί τα νέα για τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι”.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναφέρει, “οι σκέψεις μας είναι μαζί με τα θύματα και τις οικογένειές τους και το γαλλικό λαό στο σύνολό του”.

Τέτοιες ειδεχθείς και απάνθρωπες πράξεις, τόνισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, “στρέφονται κατά της ειρήνης και αποτελούν κίνδυνο για τις θεμελιώδεις αρχές του γαλλικού κράτους αλλά και όλων των ελεύθερων και δημοκρατικών κρατών”.

Διαβεβαίωσε τέλος για την αλληλεγγύη της κυβέρνησης αλλά και όλου του κυπριακού λαού "σε αυτήν την τρομερή δοκιμασία που διέρχεται η Γαλλία”.

Πηγή ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top