ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο κέντρο του Παρισιού κατά της ISIS - Τρεις νεκροί τρομοκράτες από έκρηξη γυναίκας «καμικάζι» - Πέντε συλλήψεις

Πόλεμος στο κέντρο του Παρισιού κατά της ISIS - Τρεις νεκροί τρομοκράτες από έκρηξη γυναίκας «καμικάζι» - Πέντε συλλήψεις

Πέντε αστυνομικοί ελαφρά τραυματισμένοι σύμφωνα με tweet της αστυνομίας - Κλειστά τα σχολεία - Η τοπική αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους να μην βγουν στο δρόμο.

Τουλάχιστον έξι υπόπτους πολιόρκησε η γαλλική αστυνομία σε διαμέρισμα στο Σαν Ντενί του βόρειου Παρισιού, σε μία πολύωρη επιχείρηση κατά την οποία μία γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε και πέντε άτομα συνελήφθησαν. Πυροβολισμοί και εκρήξεις, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, στόχος της επιχείρησης που οδήγησε στο διαμέρισμα ήταν ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο «εγκέφαλος» που πιστευόταν ότι βρίσκεται στη Συρία -ασαφές ακόμη αν βρισκόταν στο σημείο.

Σε εξέλιξη ακόμη η επιχείρηση, δεν έχει αποκλειστεί να παραμένει ταμπουρωμένος ένας ύποπτος όπως αναφέρουν AP και γαλλικά μέσα. Στη συνέχεια, ανεπιβεβαίωτες αναφορές μιλούν για δεύτερο νεκρό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Στο γραφείο του προέδρου Φρανσουά Ολάντ στα Ηλύσια Πεδία βρίσκονται ο πρωθυπουργός της χώρας Μανουέλ Βαλς και ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρντ Καζενέβ , ενώ στη συνέχεια έφτασε και ο υπουργός Αμυνας Ζαν Υβ Λεντριάν.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της εισαγγελίας, μία γυναίκα καμικάζι σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ανατινάζοντας τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί.

Διαβάστε ακόμη: Ταμπουρωμένοι σε διαμέρισμα οι ύποπτοι του Παρισιού: 3 νεκροί από την επιχείρηση της αστυνομίας (Live Εικόνα - Βίντεο)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top