ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενώπιον Δικαστηρίου την Πέμπτη (19/11) ο 30χρονος Μολδαβός εγκέφαλος της συμμορίας Dridex

Ενώπιον Δικαστηρίου την Πέμπτη (19/11) ο 30χρονος Μολδαβός εγκέφαλος της συμμορίας Dridex

Η ακρόαση της υπόθεσης αναβλήθηκε ήδη έξι φορές είτε γιατί ο 30χρονος ζητούσε νομική αρωγή, είτε ο δικηγόρος του δεν ήταν έτοιμος, είτε γιατί θα έπρεπε να προσκομιστούν διάφορα έγγραφα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο 30χρονος Μολδαβός Αντρέι Τσιγκούλ, του οποίου ζητείται η έκδοση από τις αμερικανικές αρχές προκειμένου να δικαστεί για υπόθεση ηλεκτρονικής άπατης για το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής.                                                    

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ ωστόσο αναφέρουν πως και σήμερα η υπόθεση αναμένεται να αναβληθεί αφού ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου Μολδαβού, δικηγόρος Ηλίας Κοναρής, προτίθεται να υποβάλει αίτημα αναβολής, προκειμένου να μελετήσει κάποια νέα έγγραφα που παραδόθηκαν στον πελάτη του.

Σημειώνεται ότι η ακρόαση της υπόθεσης αναβλήθηκε ήδη έξι φορές είτε γιατί ο 30χρονος ζητούσε νομική αρωγή, είτε ο δικηγόρος του δεν ήταν έτοιμος, είτε γιατί θα έπρεπε να προσκομιστούν διάφορα έγγραφα.

Ο κ. Κοναρής, μετά την ικανοποίηση του αιτήματος του για νομική αρωγή, ανέφερε στο δικαστήριο στην τελευταία δικάσιμο ότι παρέλαβε το μαρτυρικό υλικό και δεν είχε προλάβει να ετοιμασθεί.

Ζήτησε ως εκ τούτου αναβολή μερικών ημερών, αίτημα στο οποίο δεν έφερε ένσταση η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπήθηκε από την Ανώτερη Δικηγόρο της Δημοκρατίας Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου, η οποία είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως η Εισαγγελική Αρχή ενήργησε άμεσα και πως ήδη ενώπιον του δικαστηρίου έχει δύο μάρτυρες κατηγορίας, τον ανακριτή της υπόθεσης Ζήνωνα Ζήνωνος και την Λειτουργό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιούλικα Χατζηπροδρόμου.

Ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης εξέφρασε τη λύπη του για την εξέλιξη της υπόθεσης και ως εκ τούτου όρισε την υπόθεση για ακρόαση σήμερα 19 Νοεμβρίου.

Ο 30χρονος συνελήφθη στις 28 Αυγούστου για παράνομη ηλεκτρονική μεταφορά χρηματικού ποσού πέραν των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων και για απάτες βάσει Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

Διαβάστε ακόμη: Τον εγκέφαλο της συμμορίας Dridex συνέλαβε η Αστυνομία της Πάφου!

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top