ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άλλες πέντε συλλήψεις μαθητών για τα επεισόδια του Λήδρα Πάλας - 11 νέα εντάλματα

Άλλες πέντε συλλήψεις μαθητών για τα επεισόδια του Λήδρα Πάλας - 11 νέα εντάλματα

Στη σύλληψη άλλων πέντε μαθητών Λυκείου της Λευκωσίας, προέβη η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν εκδοθεί νέα 11 εντάλματα σύλληψης εις βάρος μαθητών που φαίνεται να εμπλέκονται στα επεισόδια της Δευτέρας (16/11) εναντίον Τουρκοκυπρίων. 

Στη σύλληψη τεσσάρων μαθητών Λυκείου της Λευκωσίας, δύο εκ των οποίων είναι δίδυμα αδέρφια προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (18/11) η Αστυνομία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας οι 4 συλληφθέντες μαθητές φέρεται να παραδέχτηκαν ενοχή, για αυτό και δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα περάσουν από δικαστήριο.

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων, ο αριθμός των υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια ανεβαίνει στους 15, αφού ήδη τέσσερις νεαροί τελούν υπό σύλληψη.

Γύρω στις 9:30 το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία συνέλαβε άλλους τρεις μαθητές Λυκείου, ενώ προχώρησε και στη σύλληψη άλλων δυο μαθητών την Πέμπτη (19/11) το πρωί. 

Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια εννέα μαθητές Λυκείου ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να εκτελεστούν και τα υπόλοιπα εντάλματα. 

Διαβάστε ακόμη: Τέσσερις συλλήψεις μαθητών για τα επεισόδια! Φέρεται να παραδέχτηκαν ενοχή – Πληρώνει τις ζημιές η Κυβέρνηση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top