Πασυνδικαλιστική σύσκεψη την Πέμπτη για ΑΤΑ - Έρχεται συνάντηση με τον Υπ. Εργασίας

Πασυνδικαλιστική σύσκεψη την Πέμπτη για ΑΤΑ - Έρχεται συνάντηση με τον Υπ. Εργασίας

Πασυνδικαλιστική σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη, στις 11:30 π.μ., στα γραφεία της ΣΕΚ, σχετικά με τον θεσμό της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

Σκοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, η αξιολόγηση των υφιστάμενων δεδομένων και ο καθορισμός των επόμενων βημάτων.

Εξάλλου, το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ορίστηκε νέα κοινή συνάντηση μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για επίτευξη συμφωνίας για την ΑΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ την Τρίτη, τέθηκε καταληκτικό χρονοδιάγραμμα διάρκειας δέκα ημερών, εντός του οποίου θα καταβληθεί προσπάθεια για διαμόρφωση συγκλίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE