Προκλήθηκε φωτιά από... κοράκι στην επαρχία Λευκωσίας - Η εξήγηση της ΑΗΚ - Δείτε φωτογραφίες

Προκλήθηκε φωτιά από... κοράκι στην επαρχία Λευκωσίας - Η εξήγηση της ΑΗΚ - Δείτε φωτογραφίες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε περιοχή της κοινότητας Γαλάτας και προκλήθηκε από μετασχηματιστή της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, η ώρα 08:18, στην τοποθεσία Παλιολινός στην κοινότητα Γαλάτας και «η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 08:30, προτού επεκταθεί».

Αναφέρει ότι στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Εξάλλου, σε ανακοίνωση της ΑΗΚ, σε σχέση με την δασική πυρκαγιά της Κοινότητας Γαλάτας, αναφέρεται πως πουλί – κοράκι κάθισε σε εξοπλισμό της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα. 

Δείτε φωτογραφίες 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.