Λεμεσός: Μπογιάτιζε τα κάγκελα του μπαλκονιού του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων

Λεμεσός: Μπογιάτιζε τα κάγκελα του μπαλκονιού του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων

Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δάπεδο - Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με κάταγμα κρανίου ο 85χρονος.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τo απόγευμα της Πέμπτης (19/11) στη Λεμεσό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, 85χρονος έπεσε από ύψος 3 μέτρων στην προσπάθεια του να μπογιατίσει τα κάγκελα του μπαλκονιού του.

Ο 85χρονος φαίνεται να έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στο δάπεδο και να τραυματιστεί σοβαρά στο κρανίο.

Τον 85χρονο τον εντόπισε μετά από λίγη ώρα η αλλοδαπή σύζυγος του καθώς όπως ανάφερε στην Αστυνομία εκείνη την στιγμή έβαζε μπουγάδα.

Ο 85χρονος από την πτώση υπέστη κάταγμα κρανίου και μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι επί καθήκοντι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στο Γ.Ν Λευκωσίας καθώς η καταστήσει κρίνεται σοβαρή.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.