Μαζί στην κυπριακή σκηνή Hovig και Θοδωρής Μαραντίνης για μια εκρηκτική νύχτα - Όλες οι λεπτομέρειες

Μαζί στην κυπριακή σκηνή Hovig και Θοδωρής Μαραντίνης για μια εκρηκτική νύχτα - Όλες οι λεπτομέρειες

 

Ο εκρηκτικός Hovig μαζί με τον μοναδικό Θοδωρή Μαραντίνη, τον frontman των Onirama, γιορτάζουν τα 11 χρόνια του πρωτευουσιάνικου Garden Day & Night.

Εξάλλου, πρόκειται για μία καταπράσινη όαση που μοιάζει να ξεπήδησε από καλοκαιρινό παραμύθι. Το Garden Day & Night δεν είναι απλώς ένας χώρος εστίασης – είναι μια εμπειρία που σε ταξιδεύει. Ο βραβευμένος μας κήπος προσφέρει δροσιά, χαλάρωση και μια μοναδική αίσθηση απόδρασης, χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από την πόλη.

Και τώρα ετοιμάζεται να σου προσφέρει και μια νύχτα φωτιά.

Πέμπτη 31 Ιουλίου γιορτάζει όπως μόνο αυτό ξέρει! Χωρίς όρια.

Κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 22 66 26 26
 
marantinis.jpg
ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE