Μεγάλη ανατροπή στα αντρικά καλλιστεία! Για ποια αδικία γράφουν όλοι στο Facebook;

Μεγάλη ανατροπή στα αντρικά καλλιστεία! Για ποια αδικία γράφουν όλοι στο Facebook;

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό, καθώς κανείς δεν περίμενε να δει αυτήν την εξέλιξη…

Ο 20χρονος Bogdan, είχε δηλώσει από την αρχή πως μπήκε στο διαγωνισμό με σκοπό να φτάσει μέχρι το τέλος. Και η αλήθεια είναι πως ο νεαρός είχε όλα τα φόντα να το καταφέρει.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Μετά όμως από το πρώτο live, βρέθηκε στη θέση του προτεινόμενου για αποχώρηση, μαζί με έναν άλλο εξίσου «δυνατό» αντίπαλο.

Τόσο ο Bogdan, όσο και ο Ίκαρος, ήταν δύο από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Mr Cyprus. Αφού όμως η επιτροπή ψήφισε και το σκορ ήταν… 2-2, αποχώρησε αυτός που είχε λιγότερες ψήφους στην τηλεψηφοφορία. Ό άτυχος ήταν ο Bogdan.

Πάντως στα social media, ακόμη γράφουν πως ήταν μεγάλη αδικία και για τους δύο, καθώς κανείς δεν περίμενε πως τα δύο αυτά αγόρια βρέθηκαν στη δυσμενή αυτή θέση από το πρώτο live.

Έγινε λοιπόν η μεγάλη ανατροπή και είμαστε σίγουροι πως και στα επόμενα lives δούμε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Τον Οκτώβριο του 1978, δύο ηγέτες της ιρανικής αντιπολίτευσης κόντρα στον υποστηριζόμενο από τη Βρετανία σάχη του Ιράν συναντήθηκαν στα προάστια του Παρισιού, Νοφλ-λε-Σατό, για να σχεδιάσουν τα τελικά στάδια της επανάστασης, μιας επανάστασης που, μετά από 46 χρόνια, μπορεί τώρα να βρίσκεται κοντά στο τέλος της.

BEST OF TOTHEMAONLINE