Μεγάλη ανατροπή στα αντρικά καλλιστεία! Για ποια αδικία γράφουν όλοι στο Facebook;

Μεγάλη ανατροπή στα αντρικά καλλιστεία! Για ποια αδικία γράφουν όλοι στο Facebook;

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό, καθώς κανείς δεν περίμενε να δει αυτήν την εξέλιξη…

Ο 20χρονος Bogdan, είχε δηλώσει από την αρχή πως μπήκε στο διαγωνισμό με σκοπό να φτάσει μέχρι το τέλος. Και η αλήθεια είναι πως ο νεαρός είχε όλα τα φόντα να το καταφέρει.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Μετά όμως από το πρώτο live, βρέθηκε στη θέση του προτεινόμενου για αποχώρηση, μαζί με έναν άλλο εξίσου «δυνατό» αντίπαλο.

Τόσο ο Bogdan, όσο και ο Ίκαρος, ήταν δύο από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Mr Cyprus. Αφού όμως η επιτροπή ψήφισε και το σκορ ήταν… 2-2, αποχώρησε αυτός που είχε λιγότερες ψήφους στην τηλεψηφοφορία. Ό άτυχος ήταν ο Bogdan.

Πάντως στα social media, ακόμη γράφουν πως ήταν μεγάλη αδικία και για τους δύο, καθώς κανείς δεν περίμενε πως τα δύο αυτά αγόρια βρέθηκαν στη δυσμενή αυτή θέση από το πρώτο live.

Έγινε λοιπόν η μεγάλη ανατροπή και είμαστε σίγουροι πως και στα επόμενα lives δούμε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect