Ντροπή και αγανάκτηση: Βανδάλισαν τον τάφο του μικρού Λάμπρου – Δείτε φωτογραφίες

Ντροπή και αγανάκτηση: Βανδάλισαν τον τάφο του μικρού Λάμπρου – Δείτε φωτογραφίες

Ντροπή και αγανάκτηση προκαλεί η βεβήλωση του τάφου του μικρού Λάμπρου, με τον πατέρα του να κάνει έκκληση για σεβασμό και άμεση παρέμβαση των τοπικών αρχών.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πατέρας του μικρού Λάμπρου, άγνωστοι χρησιμοποίησαν σπρέι για να γράψουν πάνω στα διακοσμητικά στοιχεία του μνήματος, ακόμη και στη φωτογραφία του παιδιού.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του μικρού Λάμπρου, η οικογένεια βρισκόταν στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και διαπίστωσε τη βεβήλωση με την επιστροφή της.

«Αδυνατώ να κατανοήσω τι είδους άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο», σημειώνει ο πατέρας του μικρού Λάμπρου. «Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει αυτόν τον άνθρωπο και να του δείξει τον δρόμο της μεταμέλειας και του σεβασμού».

Ο πατέρας εκφράζει απευθύνει έκκληση προς τις τοπικές αρχές και συγκεκριμένα προς τους κ. Σταύρο Χατζηγιάννη και Joseph Vasiliou, να προχωρήσουν σε άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του χώρου και την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.