ΥΠΑΜ: Εθνικό χρέος η διακρίβωση τύχης κάθε αγνοούμενου

ΥΠΑΜ: Εθνικό χρέος η διακρίβωση τύχης κάθε αγνοούμενου

Σε δέηση για ανεύρεση του Ανθυπολοχαγού Γεώργιου Μελιφρονίδη της 33 Μοίρας Καταδρομών, παρέστη την Κυριακή, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Παλμας, σημειώνοντας το εθνικό χρέος για διακρίβωση της τύχης κάθε αγνοούμενου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Άμυνας στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Πάλμας κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του ήρωα, αποτίοντας φόρο τιμής στους αγνοουμένους της τουρκικής εισβολής του 1974, υπενθυμίζοντας το εθνικό χρέος για διακρίβωση της τύχης κάθε αγνοούμενου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE