Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό – Σε σοβαρή κατάσταση η 66χρονη

Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό – Σε σοβαρή κατάσταση η 66χρονη

Γύρω στις 7.00 το απόγευμα χθες, σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε 66χρονη πεζή, η οποία επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Από τη σύγκρουση, η 66χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πόλης.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η 66χρονη υπέστη κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σοβαρή έως κρίσιμη.

Τα αίτια και οι συνθήκες της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.