Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό – Σε σοβαρή κατάσταση η 66χρονη

Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό – Σε σοβαρή κατάσταση η 66χρονη

Γύρω στις 7.00 το απόγευμα χθες, σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε 66χρονη πεζή, η οποία επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Από τη σύγκρουση, η 66χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πόλης.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η 66χρονη υπέστη κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σοβαρή έως κρίσιμη.

Τα αίτια και οι συνθήκες της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE