Γυναικοκτονία στην Πάφο: Πήρε εξιτήριο ο 53χρονος - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ενώπιον Δικαστηρίου

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Πήρε εξιτήριο ο 53χρονος - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ενώπιον Δικαστηρίου

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας πήρε ο 53χρονος που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της 34χρονης Ειρήνης Παπακίτσα στη Χλώρακα, που συνέβη στις 17 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, ο 53χρονος πήρε εξιτήριο σήμερα για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, όπου αναμένεται να δοθεί διάταγμα κράτησης του προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης αυτής. 

Μετέπειτα θα παραπεμφθεί απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο, με κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, γυναικοκτονία  και απόπειρα φόνου κατά του 14χρονου γιού της 34χρονης.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νικόλας, ο Αποστόλου και το «φλερτ» με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Ο Νικόλας, ο Αποστόλου και το «φλερτ» με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Το ΔΗΚΟ μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογικών του ζυμώσεων και ο Νικόλας Παπαδόπουλος δείχνει πως σκοπεύει να παίξει ένα παιχνίδι πολιτικής διεύρυνσης, με κινήσεις που ήδη προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE