Ανησυχία στα κατεχόμενα: 18χρονη δηλώθηκε αγνοούμενη από τους γονείς της – Δέχθηκαν ξαφνικό τηλεφώνημα λίγη ώρα μετά

Ανησυχία στα κατεχόμενα: 18χρονη δηλώθηκε αγνοούμενη από τους γονείς της – Δέχθηκαν ξαφνικό τηλεφώνημα λίγη ώρα μετά

Αναστάτωση προκάλεσε στα κατεχόμενα η εξαφάνιση μιας 18χρονης, η οποία είχε δηλωθεί αγνοούμενη από το πρωί του Σαββάτου.

Όπως μεταδίδουν Τ/κ ΜΜΕ, η οικογένεια της νεαρής κατήγγειλε την εξαφάνισή της, παρέχοντας λεπτομέρειες για το σημείο όπου εθεάθη τελευταία φορά στα κατεχόμενα και τα ρούχα που φορούσε.

Αργότερα, η μητέρα της μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι η κόρη της βρέθηκε σώα και αβλαβής, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες: «Η κόρη μου, η οποία αγνοούνταν από τις 11:30 χθες, βρέθηκε σώα και αβλαβής», έγραψε.

Σε νεότερη ανακοίνωση, η λεγόμενη αστυνομία διευκρίνισε ότι η 18χρονη επικοινώνησε με την οικογένειά της και τους ενημέρωσε ότι έχει φύγει στο εξωτερικό. «Διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη, η οποία δηλώθηκε αγνοούμενη στις 08:00 της 20ης Σεπτεμβρίου 2025, έχει εγκαταλείψει τη χώρα και επικοινώνησε με την οικογένειά της. Η έρευνα συνεχίζεται», αναφέρεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE