Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Από αναβολή σε αναβολή - Συνεχίζεται την 1η Οκτωβρίου η διαδικασία

Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Από αναβολή σε αναβολή - Συνεχίζεται την 1η Οκτωβρίου η διαδικασία

Την 1η Οκτωβρίου θα συνεχισθεί η διαδικασία στο «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου για τους 5 Ελληνοκύπριους που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα και αντιμετωπίζουν τις "κατηγορίες" της παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας και διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ οι δύο από αυτούς αντιμετωπίζουν επιπλέον την «κατηγορία» της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο «εισαγγελέας» ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καλέσει πέντε μάρτυρες δίδοντας μόνο τα ονόματα των τεσσάρων: Χασάν Ιντζέ (πρώην Πρόεδρος του τ/κ εμπορικού επιμελητηρίου), Μπουρτσίν Ντοβέτς, Τιμουτσίν Απαϊντίν («αστυνομικός») και Αχμέτ Νογιάν.

Κατά τη σημερινή διαδικασία δεν υπήρξε ακρόαση μάρτυρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE