Καταζητείται 28χρονος για κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία του

Καταζητείται 28χρονος για κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία του

Καταζητείται ο CELESTINE ONYEKA OBI, 28 ετών, από την Νιγηρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α΄ στην Κ.Δ., κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2025, στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22808626, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE