«Βόμβα» από Φειδία Παναγιώτου - Ανακοίνωσε το δικό του κόμμα - Πώς θα ονομάζεται

«Βόμβα» από Φειδία Παναγιώτου - Ανακοίνωσε το δικό του κόμμα - Πώς θα ονομάζεται

Σε εξαγγελία-βόμβα προέβη ο Φειδίας Παναγιώτου. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής ανακοίνωσε το δικό του κόμμα.

Το όνομα του κόμματος, όπως είπε, είναι Άμεση Δημοκρατία. Μάλιστα, οι υποψήφιοί του δήλωσε πως θα επιλεγούν μέσω app με ψηφοφορία.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για την πιο σημαντική ανακοίνωση της ζωής του, γεγονός για το οποίο προετοίμαζε τους ακόλουθούς του τις τελευταίες μέρες.

«Για να πετύχουμε την αλλαγή που θέλουμε, πρέπει να αποκτήσουμε δύναμη στη Βουλή» τόνισε.

Στόχος δεν είναι ακόμα ένα χαστούκι στο σύστημα, αλλά αλλαγή του «από μέσα» όπως είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.