Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου σε τροχαίο στη Λευκωσία – Αναζητείται οδηγός που εγκατέλειψε τη σκηνή

Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου σε τροχαίο στη Λευκωσία – Αναζητείται οδηγός που εγκατέλειψε τη σκηνή

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 28 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες, στην επαρχία Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία, που απευθύνει έκκληση για πληροφορίες προς εντοπισμό εμπλεκόμενου οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή της σύγκρουσης.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 5.40 το απόγευμα χθες Σάββατο, 01 Νοεμβρίου, 2025, στον δρόμο Γερίου-Αγλαντζιάς (λεωφόρος Αθαλάσσης), όπου ο 28χρονος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι - συσκευή προσωπικής κινητικότητας, κατευθυνόμενος προς την Αγλαντζιά. Σε σημείο του δρόμου παρά την είσοδο του Εθνικού Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας, στο ύψος της περιοχής Άρωνας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 28χρονος χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει για να παράσχει βοήθεια και εγκατέλειψε τη σκηνή με το όχημά του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου, που μετέφερε τον 28χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι, ο 28χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στο σώμα και στο αριστερό του πόδι. Αφού διασωληνώθηκε κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της οδικής σύγκρουσης, παρακαλείται οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης της, καθώς και οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εμπλεκόμενου οδηγού και του αυτοκινήτου του, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802023 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής οι πρόεδροι των εργοδοτικών οργανώσεων, Γιώργος Παντελίδης και Σταύρος Σταύρου, για κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με στόχο να «κλειδώσει» το ζήτημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE