ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακοινώνουν εορταστικά πακέτα τα Κυπριακά ξενοδοχεία

Ανακοινώνουν εορταστικά πακέτα τα Κυπριακά ξενοδοχεία

Τα γιορτινά τους φόρεσαν τα κυπριακά ξενοδοχεία, προσφέροντας εορταστικά πακέτα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με τον ΠΑΣΥΞΕ να προσκαλεί σε ανακοίνωσή του τους Κύπριους πολίτες αντί να αναλώνονται σε κοπιώδεις ετοιμασίες και αγορές, να αποδράσουν και να απολαύσουν την ξεκούραση που αξίζουν στα κυπριακά ξενοδοχεία.

«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξενοδοχεία μέλη του που θα παραμείνουν ανοικτά κατά τον τρέχοντα χειμώνα, έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και σας προσκαλούν να απολαύσετε γλυκά Χριστούγεννα και μια χαρούμενη Πρωτοχρονιά», αναφέρεται.

Προσκαλούνται «οι συμπατριώτες μας, αντί να αναλώνονται σε κοπιώδεις ετοιμασίες και αγορές, να αποδράσουν και να απολαύσουν την ξεκούραση που αξίζουν σε ξενοδοχειακές μονάδες μέλη του Συνδέσμου».

Σημειώνεται ότι ο ΠΑΣΥΞΕ προβάλλει τα μοναδικά εορταστικά πακέτα ή απλά τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που δημιούργησαν τα μέλη του.

«Συναφώς προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι συμπατριώτες μας που επιθυμούν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη θαλπωρή των κυπριακών ξενοδοχείων, όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ www.cyprushotelassociation.org (μενού "Εορταστικά Πακέτα") για να ενημερωθούν ανάλογα και να κάνουν τις κρατήσεις τους απευθείας στις ξενοδοχειακές μονάδες που θα επιλέξουν», αναφέρεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top