Τροχαίο στην Δρομολαξιά: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 28χρονος μοτοσικλετιστής – Χτύπησε στην καρότσα του φορτηγού

Τροχαίο στην Δρομολαξιά: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 28χρονος μοτοσικλετιστής – Χτύπησε στην καρότσα του φορτηγού

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 28χρονος Ουκρανός υπήκοος, κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Παρασκευής σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Δρομολαξιά.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 07:15 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο νεαρός μοτοσικλετιστής, οδηγώντας μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα στην οδό Αλκυονίδων, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αρθρωτό φορτηγό που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και επιχείρησε κανονικά δεξιά στροφή προς την οδό Χαριλάου Τρικούπη. Η καρότσα του φορτηγού χτύπησε τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να εκτοξευθεί και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει πολλαπλά και σοβαρά εσωτερικά τραύματα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, υποβάλλεται σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, με τους θεράποντες ιατρούς να καταβάλλουν προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν την υγεία του.

Η μοτοσικλέτα υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός του αρθρωτού φορτηγού δεν τραυματίστηκε.

Τις συνθήκες του νέου αυτού σοβαρού τροχαίου διερευνά ο Κλάδος Τροχαίας Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.