VIDEO: Δύσκολη μάχη με την πυρκαγιά στη Λεμεσό - Παραμένει ενεργό μέτωπο σε δύσβατη περιοχή

VIDEO: Δύσκολη μάχη με την πυρκαγιά στη Λεμεσό - Παραμένει ενεργό μέτωπο σε δύσβατη περιοχή

Αναφορικά με την πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των κοινοτήτων Δορά και Γεροβάσα, η έκταση είναι περίπου τέσσερα εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο, σε δύσβατη περιοχή, για το οποίο γίνονται προσπάθειες για κατάσβεση από επίγειες δυνάμεις.

Επίσης, προσπάθειες γίνονται και για οριοθέτηση της πυρκαγιάς, λόγω της μορφολογίας του εδάφους και του δύσβατου της περιοχής. Επιχειρούν έξι πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και υποστηρίζει το Τμήμα Δασών με οκτώ πυροσβεστικά οχήματα, ένα βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς νερού και δύο καδενοφόρα.

Δείτε βίντεο από το Atlas Fireteam:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE