ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Σταμάτα» του φώναζε η γυναίκα: Λευκωσιάτης απήγαγε και βίασε την πρώην σύζυγο του

«Σταμάτα» του φώναζε η γυναίκα: Λευκωσιάτης απήγαγε και βίασε την πρώην σύζυγο του

Βίασε δυο φορές την τέως σύζυγο του. Την δεύτερη φορά την απήγαγε και την χτύπησε. Η παραπονούμενη δεν άντεξε άλλο τη βία και αμέσως μετά το τελευταίο αδίκημα τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο 35χρονος ύποπτος προσήχθη τη Δευτέρα, 7/12,  του Επαρχιακού Δικαστήριο Λευκωσίας , όπου  εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το διάταγμα είχε ζητήσει ο ανακριτής του ΤΑΕ Κυριάκος Θεοδώρου, ο οποίος  αναφέρει ότι ο πρώτος βιασμός  της παραπονούμενης έγινε το περασμένο Μάη στη Λάρνακα και ο δεύτερος τα  ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Οι δυο παντρεύτηκαν το 2006 και απέκτησαν δυο παιδιά, όμως κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου είχαν διάφορα προβλήματα, λόγω της απιστίας του συζύγου,  του τζόγου και των ναρκωτικών.

Τον Μάιο του 2015, λίγο μετά την έκδοση του διαζυγίου της ζήτησε να συναντηθούν σε ξενοδοχείο, όπου ήρθε σε συνουσία μαζί της, παρά τη θέληση της.

Την περασμένη Κυριακή 6/12/2015 η γυναίκα βγήκε σε νυχτερινή έξοδο με έναν φίλο της και με έναν φίλο του υπόπτου.

 Γύρω στις 5 το πρωί η παραπονούμενη ενώ έφυγε με το αυτοκίνητο του φίλου του υπόπτου, ο τελευταίος πήρε τηλέφωνο τον οδηγό και του είπε να σταματήσει κάπου για να μιλήσει με την παραπονούμενη.

Όταν έγινε αυτό, ο ύποπτος άρπαξε τη γυναίκα από τα χέρια και με τη βία και χαστούκια τη μετέφερε στο αυτοκίνητο του και ξεκίνησε με προορισμό ακατοίκητη περιοχή. Εκεί την σταμάτησε και όταν η παραπονούμενη έτρεξε να φύγει, την πρόφτασε και αφού την πέταξε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, την χτύπησε και τη βίασε. Η 34χρονη του φώναζε να σταματήσει, αλλά αυτός της έλεγε ότι θα έκανε μαζί της αυτά που είχε ακούσει ότι είχε κάνει με άλλον άντρα.

Πηγή: εφημερίδα «Πολίτης» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top