Οι 5 πιο απλές ιδέες για να μπεις σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

Οι 5 πιο απλές ιδέες για να μπεις σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

Δεν χρειάζονται ούτε πολλά χρήματα, ούτε πολύς χρόνος. Μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σου αρκούν για να φέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων… από τώρα στο σπίτι και στη διάθεσή σου!


1. Άναψε μια χριστουγεννιάτικη μυρωδιά
Κανέλα, βανίλια, πορτοκάλι, gingerbread. Ένα κερί ή ένα room spray με γιορτινό άρωμα είναι αρκετό για να αλλάξει ατμόσφαιρα σε δευτερόλεπτα. Θα νιώσεις αμέσως ότι… πλησιάζουν οι γιορτές.

2. Βάλε μια μικρή φωτεινή γωνιά στο σπίτι
Δεν χρειάζεται να στολίσεις δέντρο. Ένα φωτεινό λαμπάκι, ένα αστέρι, ένα μικρό tabletop tree ή ακόμα και ένα στεφάνι στην πόρτα είναι αρκετά για να φέρουν cozy vibes στον χώρο σου.

3. Φτιάξε μια κούπα "Χριστούγεννα"
Ζεστή σοκολάτα με marshmallows, γιορτινό τσάι ή ένα latte με άρωμα gingerbread. Ό,τι κι αν προτιμάς, το μυστικό είναι να το πιεις σε μια χριστουγεννιάτικη κούπα που σου φτιάχνει τη διάθεση.

4. Φτιάξε χριστουγεννιάτικη playlist
Μερικά αγαπημένα τραγούδια:
– Mariah Carey – All I Want for Christmas
– Michael Bublé – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas
– Wham! – Last Christmas
…και η μαγεία ξεκινά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

5. Ξεκίνα μικρές γιορτινές συνήθειες
Binge χριστουγεννιάτικες ταινίες, στόλισε το γραφείο σου, αγόρασε ένα advent calendar ή ξεκίνα μικρά DIY. Η γιορτινή διάθεση χτίζεται μέρα με τη μέρα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.