ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «μυστική» συμφωνία της Ελένης με τον Νικόλα

Η «μυστική» συμφωνία της Ελένης με τον Νικόλα

Η Ελένη Θεοχάρους μετά την αποχώρηση της από τον ΔΗΣΥ βρήκε μια ζεστή πολιτική αγκαλιά στο πρόσωπο του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Οι θέσεις της ευρωβουλευτού και του ΔΗΚΟ στο Κυπριακό ανέκαθεν είχαν κοινές συνισταμένες.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ωστόσο, δεδομένου ότι η Ελένη Θεοχάρους δεν έχει κρύψει την επιθυμία της, εάν και εφόσον υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία το 2018, να διεκδικήσει την Προεδρία του Κράτους, τότε καθόλου τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η θερμή σύμπλευση των δυο.

Πρώτιστος στόχος είναι να δημιουργηθεί ο ισχυρός πόλος του «όχι» με κεντρικό άξονα την Ελένη Θεοχάρους και τον Νικόλα Παπαδόπουλο μιας και οι μνηστήρες του είναι αρκετοί (βλ. Γιώργος Λιλλήκας , Μαρίνος Σιζόπουλος.)

Η ταύτιση των θέσεων τους όμως δεν έχουν να κάνουν μόνο με το «όχι» αλλά και με το «ναι». Όπως προκύπτει από τα γεγονότα αλλά και από το ρεπορτάζ ο Νικόλας Παπαδόπουλος δείχνει έτοιμος να προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας δίνοντας στήριξη και προτεραιότητα στην Ελένη Θεοχάρους.

Τώρα αν θα πράξουν το ίδιο τις προσεχείς μέρες Γιώργος Λιλλήκας και Μαρίνος Σιζόπουλος αποτελεί ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στην πορεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top