Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική 32χρονος! Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ο οδηγός εκσφενδονίστηκε

Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική 32χρονος! Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ο οδηγός εκσφενδονίστηκε

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 32χρονος Κύπριος στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ύστερα από σοβαρό τροχαίο σήμερα το πρωί (Παρασκευή 11/12)

Ρεπορτάζ: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε σε περιτοίχισμα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρελή πορεία και να ανατραπεί επανειλημμένα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός, που φαίνεται εκ πρώτης όψεως να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε από το κάθισμα και βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Αμέσως κλήθηκε στην σκηνή ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE