Αυτή είναι η απόφαση του Ανωτάτου για την ένσταση της Ντόριας Βαρωσιώτου

Αυτή είναι η απόφαση του Ανωτάτου για την ένσταση της Ντόριας Βαρωσιώτου

Το Ανώτατο απέρριψε τελικά την ένσταση που υπέβαλε η δικαστής Ντόρια Βαρωσιώτου κατά της απόφασης τερματισμού των υπηρεσιών της.

Η Ντόρια Βαρωσιώτου μπορεί πλέον να προσφύγει στο ΕΔΑΔ. 

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Βαρωσιώτου προσέβαλε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για μη μονιμοποίησή της καταχωρώντας ένσταση, ενώ στο πλαίσιο της διαδικασίας υπέβαλε προδικαστικές ενστάσεις, ζητώντας τόσο την παραπομπή νομικών ζητημάτων στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και την εξαίρεση δύο δικαστών, με τα δύο αιτήματα να απορρίπτονται.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Βαρωσιώτου διορίστηκε την 1η Ιουλίου του 2023 ως δικαστής με προσωρινό καθεστώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE