Χωρίς νερό θα μείνουν τις επόμενες μέρες διάφορες περιοχές του νησιού – Ποιοι θα επηρεαστούν

Χωρίς νερό θα μείνουν τις επόμενες μέρες διάφορες περιοχές του νησιού – Ποιοι θα επηρεαστούν

Περιορισμένη θα είναι η παροχή νερού στις Επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Αμμοχώστου, από αύριο Τρίτη 17 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, η μείωση οφείλεται σε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στη Μονάδα Αφαλάτωσης Δεκέλειας, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της συντήρησης των εγκαταστάσεων της.

Το ΤΑΥ, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση των διαθέσιμων ποσοτήτων νερού και τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών υδροδότησης των τριών επαρχιών.

Παρακαλείται το κοινό όπως, ειδικά κατά την περίοδο αυτή, περιορίσει τη χρήση νερού στο απολύτως απαραίτητο μέχρι την επαναλειτουργία της Μονάδας Αφαλάτωσης, ενώ σημειώνεται ότι η αποτελεσματική χρήση του νερού θα συνεισφέρει σημαντικά στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας που μαστίζει τον τόπο μας.

Καλείται το κοινό όπως περιορίσει τη χρήση νερού στο ελάχιστο και να αποφύγει κάθε περιττή κατανάλωση. Η υπεύθυνη και συνετή χρήση του νερού συμβάλλει ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια διασφάλισης της επάρκειας υδατικών πόρων.

Το ΤΑΥ ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και συνεργασία του και απολογείται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να προκληθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE