Συγκλονισμένη η κοινωνία του Παραλιμνίου: Το τελευταίο αντίο στον μέχρι πρότινος αγνοούμενο Θεόδωρο Αδάμου Κουμή

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Παραλιμνίου: Το τελευταίο αντίο στον μέχρι πρότινος αγνοούμενο Θεόδωρο Αδάμου Κουμή

Σε κλίμα συγκίνησης και βαθιάς ευγνωμοσύνης η τοπική κοινωνία ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει έναν ακόμη ήρωα της πατρίδας, του οποίου η θυσία κατά την τουρκική εισβολή του 1974 παραμένει ανεξίτηλη στη συλλογική μνήμη. Μετά την ταυτοποίηση και την επιστροφή των λειψάνων του, η οικογένεια και οι τοπικές αρχές προχωρούν στην τέλεση της κηδείας του, τιμώντας τη μνήμη και την προσφορά του.

Η οικογένεια του μέχρι πρότινος αγνοουμένου Θεόδωρου Αδάμου Κουμή (Βακλά), σε συνεργασία με τον Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας, ανακοινώνει ότι η εξόδιος ακολουθία του ήρωα, ο οποίος έπεσε μαχόμενος κατά την τουρκική εισβολή του 1974, θα τελεστεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026 και ώρα 11:30 π.μ., στον Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Η ταφή των λειψάνων θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παραλιμνίου και θα ακολουθήσει τρισάγιο. Στη συνέχεια, θα προσφερθεί καφές στο Δημαρχείο Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου 2026, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 23 819169 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, οπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE