ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε τον 7χρονο γιο του και τον πέταξε στα γουρούνια-Ζούσαν μέσα στα ποντίκια

Φρίκη: Σκότωσε τον 7χρονο γιο του και τον πέταξε στα γουρούνια-Ζούσαν μέσα στα ποντίκια

Το σπίτι μέσα στο οποίο οι γονείς του 7χρονου Adrian Jones από το Κάνσας των ΗΠΑ, κατηγορούνται ότι τον σκότωσαν και στην συνέχεια τον πέταξαν στα σκουπίδια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο πατέρας του 7χρονου, ο 44χρονος Michael A. Jones και η 29χρονη σύζυγός και μητριά του παιδιού, Heather Jones, συνελήφθησαν όταν η αστυνομία βρήκε ανθρώπινα μέλη στον αχυρώνα του αγροκτήματος. Οι αρχές είχαν προηγουμένως ενημερωθεί για την εξαφάνιση του παιδιού.

Το σπίτι της οικογένειας, όπου ζούσαν με το άτυχο αγόρι και έξι κορίτσια, ήταν γεμάτο με ποντίκια, σύριγγες, δηλητήρια για τα ποντίκια και βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Jennifer Hoevers, που νοίκιασε το σπίτι στον Michael Jones, είπε ότι αηδίασε με το που μπήκε στο σπίτι και έμεινε μέσα στο σπίτι κρατώντας την αναπνοή της.

«Υπολείμματα από πρόχειρο φαγητό, γάλα και αποφάγια ήταν παντού και η μούχλα είχε αρχίσει να γεμίζει τους τοίχους, υπήρχαν τρύπες από σφαίρες στους τοίχους, τα μπάνια είχαν ξηλωθεί και η πισίνα είχε μετατραπεί σε χωματερή», είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Αν και πρόσθεσε ότι όταν νοίκιασαν το σπίτι ήταν ευγενικοί και ήθελαν και να το αγοράσουν.

Ο εισαγγελέας είπε ότι η σκηνή του εγκλήματος είναι ότι χειρότερο έχει δει στη ζωή του.Ο πατέρας της Heather Jones, είπε ότι η κόρη του, τον είχε πάρει τηλέφωνο την ημέρα των Ευχαριστιών και του είπε ότι ο άνδρας της σκότωσε το γιο του και τον πέταξε στα γουρούνια.

Του είπε επίσης ότι ήταν η τελευταία φορά που μιλούσαν καθώς φοβόταν ότι θα την σκότωνε ο άνδρας της. Ο αδερφός της είπε ότι ο Jones, κακοποιούσε τη γυναίκα του και τα παιδιά του και είχαν γίνει αναφορές στις σχετικές υπηρεσίες χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

Ο Michael Jones συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 10 εκατομμυρίων και η Heather με πέντε…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top