SOS από το Υπουργείο Εξωτερικών: Επικαιροποιημένες οδηγίες για Κύπριους πολίτες – Οι 8 «απαγορευμένοι» προορισμοί

SOS από το Υπουργείο Εξωτερικών: Επικαιροποιημένες οδηγίες για Κύπριους πολίτες – Οι 8 «απαγορευμένοι» προορισμοί

Την αποφυγή όλων των ταξιδιών προς 8 χώρες συνιστά με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ το Υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως αναφέρεται, δεδομένης της εκτίμησης της κατάστασης ασφαλείας, όπως αυτή διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, το Υπουργείο έχει εκδώσει επικαιροποιημένες ταξιδιωτικές οδηγίες με σύσταση προς τους Κύπριους πολίτες για την αποφυγή όλων των ταξιδιών προς⁠ ⁠Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ⁠⁠Ιράκ, ⁠Ισραήλ, ⁠⁠Κατάρ, ⁠⁠Κουβέιτ, ⁠⁠Λίβανος, ⁠⁠Βασίλειο του Μπαχρέιν και⁠ ⁠⁠Σαουδική Αραβία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταξιδιωτικές οδηγίες είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο https://www.gov.cy/information/taxidiotikes-odigies/, καταλήγει το Υπουργείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE