SOS από το Υπουργείο Εξωτερικών: Επικαιροποιημένες οδηγίες για Κύπριους πολίτες – Οι 8 «απαγορευμένοι» προορισμοί

SOS από το Υπουργείο Εξωτερικών: Επικαιροποιημένες οδηγίες για Κύπριους πολίτες – Οι 8 «απαγορευμένοι» προορισμοί

Την αποφυγή όλων των ταξιδιών προς 8 χώρες συνιστά με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ το Υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως αναφέρεται, δεδομένης της εκτίμησης της κατάστασης ασφαλείας, όπως αυτή διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, το Υπουργείο έχει εκδώσει επικαιροποιημένες ταξιδιωτικές οδηγίες με σύσταση προς τους Κύπριους πολίτες για την αποφυγή όλων των ταξιδιών προς⁠ ⁠Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ⁠⁠Ιράκ, ⁠Ισραήλ, ⁠⁠Κατάρ, ⁠⁠Κουβέιτ, ⁠⁠Λίβανος, ⁠⁠Βασίλειο του Μπαχρέιν και⁠ ⁠⁠Σαουδική Αραβία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταξιδιωτικές οδηγίες είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο https://www.gov.cy/information/taxidiotikes-odigies/, καταλήγει το Υπουργείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.