ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Πάρτε τις ομπρέλες σας και προσεχτικά στους δρόμους – Αναμένονται βροχές και καταιγίδες – Δείτε αναλυτικά τον καιρό

Καιρός: Πάρτε τις ομπρέλες σας και προσεχτικά στους δρόμους – Αναμένονται βροχές και καταιγίδες – Δείτε αναλυτικά τον καιρό

Με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός

Συγκεκριμένα, σήμερα 17/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές, που τοπικά δυνατό να είναι παρατεταμένες, καθώς και τοπικές καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να σημειωθεί χιονόνερο ή και παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και μετά το μεσημέρι στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο, ή και παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι 4, και παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο, ή και παροδική χιονόπτωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Παρασκευή και το Σάββατο μικρή άνοδο, ενώ την Κυριακή αναμένεται περαιτέρω μικρή άνοδος.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top