ΕΛΛΑΔΑ

Η ελληνική πετόσφαιρα θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Χρήστου Παπαθανασίου

Η ελληνική πετόσφαιρα θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Χρήστου Παπαθανασίου

Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί τον χαμό του Χρήστου Παπαθανασίου, προπονητή της γυναικείας ομάδας της Θέτιδας Βούλας από ανακοπή καρδιάς

Ο Παπαθανασίου, από την χρυσή φουρνιά της ελληνικής πετόσφαιρας, κατέρρευσε αμέσως μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα με τον Ηλυσιακό το Σάββατο, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ.
 
Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ άμεση ήταν και η άφιξη ασθενοφόρου, το πλήρωμα του οποίου κατόρθωσε με την χρήση απινιδωτή να του επαναφέρει τους σφυγμούς της καρδιάς.
 
Στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας, όπου παρά την υπερπροσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.


 
Γεννημένος την Πρωτομαγιά του 1970 στη Λάρισα, ο Χρήστος Παπαθανασίου ήταν συμπαίκτης του Νίκου Σαμαρά, που «έφυγε» και αυτός νωρίς πριν από δύο χρόνια, στην εθνική ομάδα εφήβων της Ελλάδας που κατέλαβε την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1989.
 
Ως παίκτης αγωνίστηκε σε Πανερυθραϊκό, Ιωνικό, Κτησιφώντα και Ναυπηγεία, ενώ ως προπονητής είχε καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων, στις γυναικείες ομάδες του Φοίνικα Σύρου, των Τραχώνων και των Βριλησσίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top