Εκλογές ΝΔ: Πρώτος Μεϊμαράκης -Δεύτερος Μητσοτάκης -Προς δεύτερο γύρο στις 10 Ιανουαρίου

Εκλογές ΝΔ: Πρώτος Μεϊμαράκης -Δεύτερος Μητσοτάκης -Προς δεύτερο γύρο στις 10 Ιανουαρίου

Κλειδώνει όπως φαίνεται το αποτέλεσμα στη ΝΔ, με τη μέχρι τώρα ροή των αποτελεσμάτων να δίνει νικητή, με μεγάλη διαφορά μάλιστα, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Ωστόσο, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα αναδειχθεί, όπως όλα δείχνουν, στο δεύτερο γύρο, στις 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες με καταμετρημένο το 50% των εκλογικών τμημάτων τα απότελέσματα διαμορφώνονται ως εξής: 

  • Μεϊμαράκης: Στο 40%
  • Μητσοτάκης: Κοντά στο 30% 
  • Τζιτζικώστας: Λίγο πάνω από το 20%
  • Γεωργιάδης: Κάτω από 10%        

Κύκλοι του κ. Μητσοτάκη διατείνονται ότι ο εκείνος είναι δεύτερος, ενώ από την πλευρά του το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα εκτιμά ότι εκείνος θα είναι τελικά που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση. 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE