ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος της ελληνικής υπηρεσίας της Deutsche Welle και του ελληνικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Σκάϊ Σταμάτης Ασημένιος.

Ήταν 50 ετών, και αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά. Τους τελευταίους 13 μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Εκτός από την άσκηση της δημοσιογραφίας, ήταν και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Έσσης, με ειδικότητα σε θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής και μετανάστευσης. Σπούδασε οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στη Βόνη, και ήταν εκδότης των Μεταναστευτικών Νέων.

«Εκφράζουμε βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σταμάτη Ασημένιου, του δημοσιογράφου που τίμησε το λειτούργημά του, αλλά και την Ελλάδα, με τον άμεμπτο χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, αλλά και την αντικειμενικότητά του στην ενημέρωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top