Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων για την κατάρρευση κτιρίου στη Γερμασόγεια - Ζητούν τροποποίηση της νομοθεσίας

Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων για την κατάρρευση κτιρίου στη Γερμασόγεια - Ζητούν τροποποίηση της νομοθεσίας

Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων, για την κατάρρευση κτιρίου το Μεγάλο Σάββατο στη Γερμασόγεια, που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο δύο ατόμων.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα με σκοπό τη διερεύνηση όλων των συνθηκών κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το περιστατικό.

Το κτίριο είχε κηρυχθεί επικίνδυνο από τον περασμένο Μάρτιο και στις 26 του μήνα στάλθηκαν διπλοσυστημένες επιστολές προς τους ιδιοκτήτες και τη διαχειριστική επιτροπή ότι πρέπει να εκκενωθεί και να επιδιορθωθεί το κτίριο.

Οι Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης ζητούν την τροποποίηση της νομοθεσίας, ώστε να εχουν δυνατότητα έξωσης, εκκένωσης και σφράγισης επικίνδυνων κτιρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE