Ώρες αγωνίας στη Λεμεσό – Εξαφανίστηκε ο Στέλιος Ιωάννου στην περιοχή Ομονοίας

Ώρες αγωνίας στη Λεμεσό – Εξαφανίστηκε ο Στέλιος Ιωάννου στην περιοχή Ομονοίας

Άφαντος παραμένει από τη Δευτέρα, 21/12 ο 69χρονος Στέλιος Ιωάννου, κάτοικος Λεμεσού. Οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  γύρω στις  5 το απόγευμα της Δευτέρας, έγινε καταγγελία για εξαφάνιση 69χρονου. Πρόκειται για τον Στέλιο Ιωάννου, ο οποίος διαμένει στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό.

Ο 69χρονος βγήκε για να πάρει βόλτα τον σκύλο του, αλλά μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έδωσε σημεία ζωής και οι οικείοι του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Όπως είπαν στην αστυνομία ο Στέλιος έχει πολλά προβλήματα υγείας και αποπροσανατολίζεται εύκολα και ξεχνά.

Από την περιγραφή που δόθηκε στις αρχές είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, 1.60cm ύψος, με γκριζόμαυρα μαλλιά.

Όταν έφυγε από το σπίτι του φορούσε  τζιν και μπλε φανέλα

Στην περιοχή έγιναν εξετάσεις , αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθωτός ο εντοπισμός του.

Γίνεται έκκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε ταλαιπωρημένος στην Επισκοπή ο Στέλιος Ιωάννου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.