ΥΓΕΙΑ

10 πανεύκολες συνταγές για να λευκάνετε τα δόντια σας μόνοι σας (Βίντεο)

10 πανεύκολες συνταγές για να λευκάνετε τα δόντια σας μόνοι σας (Βίντεο)

Χαμογελάτε συχνά; Μήπως αποφεύγετε να το κάνετε επειδή νιώθετε άσχημα για τα δόντια σας; Μήπως έχετε παρατηρήσει πως κάθε φορά που γελάτε βάζετε το χέρι μπροστά από το στόμα σας; Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι «Ναι» τότε συνεχίστε το διάβασμα. Με τις παρακάτω συνταγές θα βελτιώσετε κατά πολύ την εικόνα των δοντιών σας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε tips για το πώς θα λευκάνετε τα δόντια σας με υλικά που ήδη έχετε στην κουζίνα σας.

Μηλόξιδο και μαγειρική σόδα. Βάλτε σε ένα μπολάκι 1 κ.γ. μαγειρική σόδα και ρίξτε λίγο μηλόξιδο. Ανακατέψτε και με την πάστα που δημιουργήθηκε πλύντε τα δόντια σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα. Μην το παρακάνετε γιατί το μείγμα μπορεί να καταστρέψει τον σμάλτο των δοντιών σας αν το χρησιμοποιείται πιο συχνά.

Ελαιόλαδο. Βάλτε σε λίγο βαμβάκι ελαιόλαδο και τρίψτε με αυτό τα δόντια σας. Το ελαιόλαδο θα λευκάνει φυσικά τα δόντια σας και επιπλέον μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άφοβα όσο συχνά θέλετε. Επίσης έχει την ικανότητα να απομακρύνει στίγματα από τα δόντια για αυτό και είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους λεύκανσης.

Φλούδα μπανάνας. Κόψτε ένα κομματάκι από τη φλούδα μπανάνας και με αυτό τρίψτε καλά τα δόντια σας. Προσέξτε να έχετε πλύνει προηγουμένως τη φλούδα καλά γιατί συνήθως περιέχει πολλά μικρόβια.

Φλούδα μανταρινιού. Η φλούδα μανταρινιού περιέχει όξινες ουσίες που βοηθάνε στη λεύκανση των δοντιών. Αφού προηγουμένως πλύνετε το μανταρίνι σας εξωτερικά, κόψτε ένα κομμάτι και με αυτό τρίψτε τα δόντια σας.

Δείτε το βίνετο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top