Πρόλαβαν τα χειρότερα: Πυρκαγιά λόγω επαφής κλαδιών με καλώδια στην Επαρχία Λευκωσίας

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Πυρκαγιά λόγω επαφής κλαδιών με καλώδια στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026 και ώρα 15:24, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην κοινότητα Αναλιόντα της επαρχίας Λευκωσίας.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:37, αφού κατέκαψε μικρή έκταση με χαμηλή βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από την επαφή κλαδιών με ηλεκτροφόρα καλώδια, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.