Ρήξη στην ηγεσία της Αστυνομίας - Η υπόθεση φτάνει στον Πρόεδρο

Ρήξη στην ηγεσία της Αστυνομίας - Η υπόθεση φτάνει στον Πρόεδρο

Η κόντρα μεταξύ του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή φαίνεται να οδηγείται πλέον ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την κρίση που έχει προκύψει στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Αφορμή αποτέλεσε η απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας για επέκταση του ωραρίου των μελών του ΟΠΕ, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Υπουργού, παρά τις οδηγίες που δόθηκαν για ανάκλησή της. Το περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά διαφωνιών και χειρισμών που φαίνεται να επιβάρυναν ακόμη περισσότερο το κλίμα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν δεν υπάρξει γεφύρωση των διαφορών, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης ενδέχεται να κληθεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ηγεσίας της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE