Εκλογικό «βατερλό»: Με πόσες ψήφους «τερμάτισε» η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο

Εκλογικό «βατερλό»: Με πόσες ψήφους «τερμάτισε» η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο

Η κάλπη στήθηκε, τα αποτελέσματα κλείδωσαν και, όπως πάντα, οι εκλογικές αναμετρήσεις κρύβουν εκπλήξεις, δράματα, αλλά και μερικά άκρως αξιοσημείωτα «μαύρα ρεκόρ».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα κατά την προεκλογική περίοδο —κυρίως λόγω της έντονης και συχνά αντισυμβατικής παρουσίας τους — ήταν αναμφίβολα και η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

​Το κόμμα «Άκρο - Αριστερή Αντίσταση Κομμουνισμός», υπό την ηγεσία της, βρέθηκε στα πολύ χαμηλά πατώματα των εκλογικών καταλόγων. Η τελική σούμα της κάλπης έγραψε το 0% και τον οριακό αριθμό των 38 ψήφων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE