ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού η οικογένεια με τα 8 κιλά κάνναβης

Ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού η οικογένεια με τα 8 κιλά κάνναβης

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται δεύτερος γιος της οικογένειας.

Πρόκειται για πατέρα, μητέρα και το νεαρό γιό τους, καθώς και δύο φίλους της οικογένειας.  Στην οικία του ζεύγους στο χωριό Ασώματος της Λεμεσού, βρέθηκε κουτί με επτά κιλά κάνναβης, ενώ στην αυλή βρέθηκαν 25 φυτά κάνναβης ύψους μέχρι εξήντα εκατοστών. 

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των αστυνομικών στην αυλή της οικίας εντόπισαν δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 26 χρόνων οι οποίοι από είχαν στην κατοχή τους ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου, την οποία διαχώριζαν σε μικρότερες ποσότητες τοποθετώντας την σε μικρές νάιλον συσκευασίες.

Εντός της οικίας βρίσκονταν οι τρείς ένοικοι ηλικίας 53, 49 και 29 χρόνων. Διενεργήθηκε έρευνα εντός της οικίας όπου εντοπίστηκαν 30 γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός σπαστήρας. Στο πίσω μέρος της αυλής εντοπίστηκαν 25 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 10 μέχρι 60 εκατοστά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν επίσης άλλα 30 περίπου γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, ενώ σε αποθηκευτικό χώρο εντός της αυλής εντοπίστηκαν επτά νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν από ένα κιλό περίπου ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης η κάθε μία. 

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top