ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ραλίστες την έχουν δει» οι Κύπριοι οδηγοί - «Αβέρτα» τα εξώδικα από την Αστυνομία

«Ραλίστες την έχουν δει» οι Κύπριοι οδηγοί - «Αβέρτα» τα εξώδικα από την Αστυνομία

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε παγκύπρια βάση με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη, ιδιαίτερα κατά τις μέρες των γιορτών.

Σε 714 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 512 καταγγελίες για άλλα τροχαία αδικήματα προέβη η Αστυνομία το διάστημα 24-29 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο εκστρατείας για πρόληψη και πάταξη της εγκληματικότητας και πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι το διάστημα αυτό ελέχθησαν παγκύπρια 992 οχήματα και 1,069 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά. Επίσης, ελέγχθηκαν συνολικά 946 υποστατικά παγκύπρια και έγιναν 227 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής, Νόμο.

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 61 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

Επίσης, στη διάρκεια εκστρατείας, μεταξύ των ημερομηνιών 7-20/12/15, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας «TISPOL», με σκοπό την αντιμετώπισης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, έγιναν 3,877 έλεγχοι αλκοόλης και 308 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Εξάλλου, κατά το Σαββατοκύριακο 26-27 Δεκεμβρίου οι Ουλαμοί Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (Ο.Π.Ο.Δ) προέβησαν σε παροχή βοήθειας προς το κοινό σε 36 περιπτώσεις, καθώς επίσης και σε 25 εξώδικες παρατηρήσεις.

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται σε παγκύπρια βάση με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη, ιδιαίτερα κατά τις μέρες των γιορτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top