Σε συναγερμό οι Αρχές - Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή

Σε συναγερμό οι Αρχές - Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών στη Λάρνακα, μετά τον εντοπισμό της σορού ενός άγνωστου άντρα σε παραλία της κοινότητας Κιτίου.

Η Αστυνομία τέθηκε άμεσα σε κινητοποίηση, θέτοντας τις διωκτικές αρχές σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού.

​Από την πρώτη στιγμή, ισχυρές δυνάμεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, καθώς και μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή. Οι ανακριτές συλλέγουν στοιχεία και τεκμήρια με σκοπό να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του, ενώ την ίδια ώρα ξεκινά η διαδικασία για την ταυτοποίηση των στοιχείων του.

​Η σορός αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, η αυτοψία του οποίου θα δώσει τις πρώτες κρίσιμες απαντήσεις για το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αιφνίδιο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE