Κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί στη Λεμεσό! Παιδικό παιχνίδι η αιτία– Αποσύρεται από τα καταστήματα

Κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί στη Λεμεσό! Παιδικό παιχνίδι η αιτία– Αποσύρεται από τα καταστήματα

Παραλίγο να καούν ζωντανοί στο σπίτι τους ενόσω κοιμόντουσαν μέλη οικογένειας στο κέντρο της Λεμεσού. Φωτιά ξέσπασε στο σαλόνι τους από φορτιστή παιδικού παιχνιδιού.

Γύρω στην 1 και 30 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε σπίτι, όπου διαμένει ζεύγος ηλικιωμένων 72 και 71 ετών και ο γιος τους 42 ετών στην ενορία Αγία Ζώνης στο κέντρο της Λεμεσού.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι και στην επίπλωση του.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε φορτιστή που βρισκόταν στο σαλόνι συνδεδεμένος με παιδικό παιχνίδι, το οποίο προοριζόταν για δώρο την Πρωτοχρονιά.

Η Αστυνομία θα ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, ώστε να προχωρήσουν σε απόσυρση του παιχνιδιού από την αγορά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.