LIFESTYLE

Αποχώρηση από το Mr Cyprus και από την Κυριακή θα την απολαμβάνουμε στο DanSing! Στεναχωρήθηκαν τα αγόρια των καλλιστείων

Αποχώρηση από το Mr Cyprus και από την Κυριακή θα την απολαμβάνουμε στο DanSing! Στεναχωρήθηκαν τα αγόρια των καλλιστείων

Μπορεί εδώ και δυο περίπου μήνες να την απολαμβάναμε στα live επεισόδια του Mr. Cyprus ωστόσο το 2015 θα την βρει σε «αντίπαλο στρατόπεδο» καθώς αποχαιρετά τα αγόρια των αντρικών καλλιστείων και από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου του 2016 θα την βλέπουμε στο DanSing For You 5.

O λόγος για την χορογράφο Ναταλία Μιχαήλ, που με τα χορευτικά αυτής και της ομάδας της στο Mr. Cyprus ήταν μια «όαση» δροσιάς για τους τηλεθεατές αλλά και τους παρευρισκόμενους στα στούντιο του Sigma.

H όμορφη χορεύτρια λοιπόν, αποχαιρέτησε το 2014 στο Sigma και ο νέος χρόνος θα την βρει στον «Αρχάγγελο» και στο πλατό του Mega καθώς με τον παρτενέρ της στον χορό Παναγιώτη Κυριάκου (τον ηθοποιό από το Fakate tous) στοχεύουν στη διάκριση καθώς θέλουν να δείξουν ένα καλό αποτέλεσμα στο φιλανθρωπικό διαγωνισμό.

Η ίδια ανακοίνωσε την απόφαση της εδώ και αρκετό καιρό στους συντελεστές των αντρικών καλλιστείων και όπως πληροφορούμαστε τα αγόρια του Mr. Cyprus στεναχωρήθηκαν αφού χάνουν μια καλή φίλη και μια εξαιρετική συνεργάτιδα. Τι να κάνουμε αγόρια αυτά έχει το επάγγελμα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top