Αγανακτισμένοι οδηγοί: Ο δρόμος «παγίδα» στη Λεμεσό - Λακκούβες σπάνε ζάντες και ελαστικά - Φωτογραφίες

Αγανακτισμένοι οδηγοί: Ο δρόμος «παγίδα» στη Λεμεσό - Λακκούβες σπάνε ζάντες και ελαστικά - Φωτογραφίες

Έκκληση για άμεση παρέμβαση απευθύνουν οδηγοί που χρησιμοποιούν καθημερινά τον δρόμο που συνδέει τα Πάνθεα με τη Φασούλα Λεμεσού, καταγγέλλοντας ότι η κατάσταση του οδοστρώματος έχει γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Όπως αναφέρουν, ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες, οι οποίες όχι μόνο δυσχεραίνουν την κυκλοφορία, αλλά προκαλούν και σοβαρές ζημιές στα οχήματα, όπως σπασμένες ζάντες και κατεστραμμένα ελαστικά.

Οι πολίτες επισημαίνουν ότι καθημερινά αναγκάζονται να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι, όπως λένε, καλούνται να επωμιστούν το κόστος επισκευών εξαιτίας της κακής κατάστασης του δρόμου.

Ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν άμεσα σε εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των οδηγών και να αποφευχθούν περαιτέρω ατυχήματα ή ζημιές.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE