Συναγερμός στον Πρωταρά: Φωτιά τύλιξε διαμερίσματα – Δραματική διάσωση ατόμου με κινητικά προβλήματα

Συναγερμός στον Πρωταρά: Φωτιά τύλιξε διαμερίσματα – Δραματική διάσωση ατόμου με κινητικά προβλήματα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Τετάρτης στον Πρωταρά, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικιστικό συγκρότημα, η οποία έθεσε σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η επέμβαση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου ήταν ακαριαία, με τρία στελεχωμένα οχήματα να σπεύδουν άμεσα στο σημείο της κλήσης. Με την άφιξη των πυροσβεστών, διαπιστώθηκε ότι οι φλόγες είχαν ήδη επεκταθεί, επηρεάζοντας δύο διαμερίσματα —ένα στο ισόγειο και ένα στον πρώτο όροφο— με τους πυκνούς καπνούς να πνίγουν γρήγορα τη γύρω περιοχή.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές, καθώς προτεραιότητα δόθηκε αμέσως στην προστασία των ενοίκων. Τα μέλη της Πυροσβεστικής εντόπισαν και απομάκρυναν έγκαιρα σε ασφαλές μέρος ένα άτομο με κινητικά προβλήματα, το οποίο βρισκόταν σε απέναντι διαμέρισμα που είχε καλυφθεί από τους καπνούς, αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα.

Αυτή την ώρα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς. Οι πυροσβέστες επιχειρούν στο εσωτερικό των φλεγόμενων διαμερισμάτων με τη χρήση ειδικών αναπνευστικών συσκευών και εγκατάσταση σωλήνων νερού, προσπαθώντας να περιορίσουν τις ζημιές και να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE