ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πονοκέφαλος» για Ευθύμιο Δίπλαρο το ΤΕΠΑΚ – Η υπογραφή του σε συμβόλαιο!

«Πονοκέφαλος» για Ευθύμιο Δίπλαρο το ΤΕΠΑΚ –  Η υπογραφή του σε συμβόλαιο!

Σύγκρουση συμφέροντος και παραβίαση του κανονισμού της Βουλής προκύπτει για τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιο Δίπλαρο, αναφορικά με την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει το καλοκαίρι του 2013 για το συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ, με την οποία άλλαξε τελικά η αναλογία εξωτερικών μελών του συμβουλίου.

Ο κ. Δίπλαρος το 2010 είχε καταθέσει στο ΤΕΠΑΚ αίτηση για ενοικίαση τριώροφης οικοδομής για σκοπούς στέγασης φοιτητών, η οποία έγινε δεκτή και το συμβόλαιο υπογράφτηκε αργότερα το ίδιο έτος. Σε έγγραφα του ΤΕΠΑΚ ο κ. Δίπλαρος εμφανίζεται συνιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου, ωστόσο σήμερα ο ίδιος, καθώς και ο φερόμενος ως έτερος συνιδιοκτήτης, διαψεύδουν κάτι τέτοιο, υποστηρίζοντας ότι το 2010 ο κ. Δίπλαρος ως δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος ανέλαβε να καταθέσει την αίτηση στο ΤΕΠΑΚ για λογαριασμό οικογενειακού φίλου.

Ο κ. Δίπλαρος διαψεύδει ακόμα ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον φερόμενο ως συνιδιοκτήτη, τον οποίο όμως, σε email του προς το ΤΕΠΑΚ, αποκαλεί «θείο» του.

Ως φοιτητική εστία «Δίπλαρος» είναι γνωστό στους λειτουργούς του ΤΕΠΑΚ το εν λόγω ακίνητο, με τον κ. Δίπλαρο να γνωρίζει ότι γινόταν χρήση του ονόματός του για τη φοιτητική εστία. 

Εφημερίδα «Πολίτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aπάντα ο Δίπλαρος στις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο ΤΕΠΑΚ – «Κάποιοι επιχειρούν σκευωρία εναντίον μου»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top