ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτή είναι η παρένθετη μητέρα που άρπαξε το βρέφος - Κραυγή απελπισίας από την Όλγα

Αυτή είναι η παρένθετη μητέρα που άρπαξε το βρέφος - Κραυγή απελπισίας από την Όλγα

Σε διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση της παρένθετης μητέρας που καταζητείται στην Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ρωσική κυβέρνηση, μέσω της ρωσικής πρεσβείας στη Λευκωσία, βρίσκεται σε επαφές με τα Υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Εργασίας. Επίσης, ζητήθηκε η εμπλοκή της Νομικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Μετά από δύο σήματα της Ιντερπόλ, η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον της 40χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο πέντε μέρες μετά ακόμα δεν έγινε κατορθωτή η σύλληψη της. Η παρένθετη μητέρα αντί να τηρήσει τα συμφωνημένα για να δώσει το μωρό στη βιολογική μητέρα του το πήρε και ήρθε στην Κύπρο.

Η Όλγα κατήγγειλε την αρπαγή του βρέφους στην ρωσική αστυνομία και ακολούθως ειδοποιήθηκε η Ιντερπόλ.

Η γυναίκα σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται στην Κύπρο και ψάχνει το παιδί της. Μιλώντας στην τηλεόραση «Σίγμα», διαρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν εδώ και τρεις ημέρες οι κυπριακές Αρχές να μην έχουν εντοπίσει αυτήν τη γυναίκα και το παιδί μου;».

Έκανε επίσης έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει την καταζητούμενη γυναίκα, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί  ερεύνησαν το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει στη Λεμεσό, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της.

Η βιολογική μητέρα του παιδιού και ο πατέρας του  έχουν χωρίσει και υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδέχεται ο πατέρας να υποκίνησε την παρένθετη μητέρα στο να πάρει το βρέφος και να εξαφανιστεί, στηρίζοντας μάλιστα οικονομικά, αφού πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο. 

Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει πού βρίσκεται η 40χρονη Ρωσίδα που φαίνεται στη φωτογραφία, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top